Joalis - detoxication medicine

Să fim sănătoşi

Să fim sănătoşi

Stimaţi simpatizanţi,

Această rubrică a fost creată pentru toţi cei care se interesează cum trăiesc, cum nu trăiesc şi cum ar putea să trăiască. Societatea ne impune cerinţe înalte. Trebuie să fim mereu pregătiţi, mereu zâmbitori, de succes, sănătoşi, moderni – pe scurt aşa pentru a putea ţine pasul cu vremea. Ritmul care ni l-am impus este comparabil cu ritmul alergătorilor de performanţă. Numai că majoritatea noastră nu practică nici un sport de performanţă – unora dintre noi ne este chiar străină orice activitate sportivă şi nu este de mirare că din această cursă sunt foarte repede extenuaţi, slăbiţi şi irascibili. Şi bolnavi.

Cerinţele care nu reuşim să le îndeplinim, mâncarea pe care nu avem timp să o savurăm cum trebuie, bolile şi răcelile, care le trecem cu vedere, timpul pe care nu ştim să-l gestionăm, stresul, care a devenit un partener credincios – toate acestea sunt atribute ce influenţează semnificativ starea noastră generală de sănătate.

Când suntem tensionaţi, avem tendinţa să promitem că în sfârşit vom începe să facem ceva cu viaţa noastră. Din păcate unii rămân doar la stadiu de promisiuni. Dar sunt şi dintre aceia care într-adevăr s-au hotărât să îşi ia în mâini viaţa şi să înceapă altfel.....

Rubrica „Să fim sănătoși” are ca ţel să îi ajute în drumul lor pe toţi aceşti curajoşi. Oferă imediat nişte ramuri din care fiecare şi-o găseşte pe cea mai potrivită.

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania