Joalis - detoxication medicine

Despre noi

Despre noi

Joalis Centrum srl

Societatea a luat ființă în anul 2011, din inițiativa soților Deák Klára, specialist în fitoterapie și Deák Béla.

Compania se ocupă cu medicina alternativă, respectiv cu medicina de detoxifiere.

Firma se axează, în principal, pe importul și distribuția de produse Joalis, fiind unicul distribuitor al produselor Joalis în România. De asemenea, societatea noastră este responsabilă de organizarea de cursuri de formare în domeniul metodei de detoxifiere, de seminarii și conferințe.

Deák Klára, administratorul și co-prorietarul societății Joalis Centrum srl, are o experiență de 21 ani în domeniul medical și farmaceutic. Ea a absolvit Școala Sanitară la Odorheiu Secuiesc, deasemenea, s-a specializat în medicina alternativă în cadrul școlii SR Kontroll la Miskolc și terapie naturală la Budapesta, obținând calificarea de fitoterapeut și un certificat emis de Ministerul Sănătății și acreditat de Ordinul Practicienilor de Medicină Alternetivă din România.

În anul 2011 a participat la cursul organizat de firma BODY CENTRUM din Ungaria, unde s-a specializat în procesul de detoxifiere dirijat şi controlat, obținând o diplomă în acest domeniu.

D-na Deák Klára continuă să-și aprofundeze cunoștințelor în domeniul medicinei alternative, totodată dorește să împărtășească cunoștințele obținute prin organizarea unor programe de instruire, seminarii, conferințe.

 


 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

 

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania