Joalis - detoxication medicine

MUDr. Josef Jonáš

MUDr. Josef Jonáš

MUDr. Josef Jonáš

MUDr. Josef Jonáš, Co-proprietar şi administrator al societăţii Joalis

MUDr. Josef Jonáš se numără printre cei mai cunoscuţi cercetători cehi în domeniul medicinii naturale. Este propagator al direcţiilor moderne din medicina naturală şi autor al metodei de detoxifiere dirijată şi controlată a organismului. Activităţile sale actuale cuprind, pe lângă activitatea în societatea Joalis, activităţi de publicistică şi susţinere de prelegeri, inclusiv munca direct cu clientul.

jos.jonas@joalis.eu

Blogul MUDr. Josef Jonáš
Blogul MUDr. Josef Jonáš în iDNES.cz
Blogul MUDr. Josef Jonáš în poloneză

Cabinetul MUDr. Josefa Jonáše – aici găsiţi informaţii despre desfăşurarea examinării, dar şi cele mai dese întrebări adresate MUDr. Josef Jonáš, actualităţi şi link-uri interesante.

Apariţia metodei originale de detoxifiere dirijată şi controlată a organismului a fost precedată de ani îndelungaţi de studiu, cercetări şi descoperiri. La scurt timp după terminarea facultăţii de medicină, MUDr. Jonáš a devenit doctor primar la secţia de psihiatrie a spitalului din Chomutov. Dar interesul pe care l-a manifestat faţă de diferite ramuri ale medicinii alternative a reușit până la urmă şi astfel, MUDr. Jonáš a părăsit domeniul medicinii clasice şi şi-a deschis un cabinet particular de medicină naturistă.

În afară de psihoterapie, psihoanaliză şi sexologie, el a devenit specialist în mai multe domenii ale medicinii integrale, cum ar fi acupunctura, EAV, Vega, diagnosticarea funcţională, biorezonanţa, medicina chinezească, macrobiotica, homeopatia, shiatsu sau medicina manuală. In cadrul metodei sale de detoxifiere dirijată şi controlată, el a combinat într-un mod original înţelepciunea milenară a diferitelor civilizaţii (mai ales orientale), cu cunoştinţele moderne ale ştiinţei medicale actuale. Prin aplicarea în practică a acestei metode, el a provocat un fel de răsturnare a înţelegerii normale a bolilor şi a cauzelor lor. A ajutat mii de oameni să scape de probleme cronice de sănătate, de multe ori probleme ce durau de o viaţă întreagă.

MUDr. Jonáš şi-a publicat consideraţiile despre sănătatea umană în mai multe cărţi, dintre care volumul „Intersecţia vieţii” şi cele două volume din „Tainele vieţii” au înregistrat cei mai mulţi cititori. De asemenea, metodei de detoxifiere dirijate şi controlate i-a fost dedicată cartea de succes „Detoxifierea practică conform metodei MUDr. Josef Jonáš”. În ceea ce priveşte interesul cititorilor, nu rămân în urmă nici cărţile de bucate ale autorului, bazate pe principiile sale de alimentaţie corectă.

În perioada actuală, pe lângă clienţii săi, MUDr. Jonáš se dedică mai ales altor cercetări în domeniul detoxifierii dirijate şi controlate şi elaborării de noi preparate. Rezultatele cercetării sale sunt făcute publice cu regularitate în paginile buletinului Joalis info şi în alte reviste, organizează cursuri şi seminarii atât pentru publicul larg, cât şi pentru terapeuţii care aplică în practică metoda sa.


 

Evaluarea articolului

Sunteţi pentru prima dată aici ?

Pentru a lua cunoştinţă de procesul de purificare dirijată şi controlată conform metodei MUDr. Jonáš, vă recomandăm secţiunea Metoda.

Mai multe...

News and lectures

17.3.2016

Dr Josef Jonáš' lecture on intestinal symbiosis

 

 

Joalis România la TV

www.youtube.com/channels?q=joalis+romania